Villa, Volvo, vovve?

måndag 12 december 2016

Hundfamilj

Ny kampanj för PTK Rådgivningstjänst. På rådgivningstjänst.se får man personliga råd om försäkringar och hur man kan förbättra dem. Här finns också råd kring pension och hur man kan få mer i plånboken som pensionär genom att kapa onödiga avgifter. Kampanjen vänder sig till alla som arbetar och har ITP och kommer att synas i såväl digitala kanaler som i printmedier. Läs gärna mer om PTK Rådgivningstjänst här.

DELA

En av Sveriges 100 bästa webbplatser

fredag 11 mars 2016

Topp100

Vi är oerhört glada över att Knegdeg har utsetts till en  av Sveriges 100 bästa webbplatser. Det är tjugonde året som tidningen Internetworld utser Topp100, de 100 bästa webbplatserna i Sverige. Juryn tittar bland annat på utveckling, nyskapande, utseende, funktionalitet, tillgänglighet, responsivitet, mobilversioner, appar och helhetskänsla.

DELA

Ny film visar hur man kan höja sin pension

tisdag 1 mars 2016

Film PTK

Varje gång livet förändras borde dina pensions- och livförsäkringar också göra det. Den som har tjänstepensionen ITP kan gå in på rådgivningstjänst.se och se om man betalar för försäkringar man inte behöver eller om ens pensionspengar äts upp av onödigt höga avgifter. Några små justeringar varje gång livet tar en ny vändning kan betyda många tusenlappar mer i månaden när det är dags att sluta jobba. Hur det fungerar? Kika på den nya filmen vi har tagit fram för rådgivningstjänsten här.

DELA