utomhus1

utomhus2

Genom att redan idag se över hur ens liv som pensionär kommer att se ut, så kan man enkelt förändra det till det bättre. För varje år man jobbar ökar ens pension och extra mycket ökar den om man har tjänstepensionen ITP. Med hjälp av PTK Rådgivningstjänst går det nu att få personligt anpassade råd om hur man får sina pensionspengar att växa ytterligare. Här ges också råd om hur man förbättrar sitt skydd vid sjukdom och sin familjs ekonomiska trygghet om det skulle hända en något. I kampanjen som nu rullar igång uppmanar vi därför alla att besöka rådgivningstjänst.se och investera lite tid i sitt framtida jag, så att man tryggt kan fortsätta att peta ner allt fler ljus i tårtan år efter år. Kampanjen vänder sig till alla som arbetar och har ITP och kommer att synas under våren i såväl digitala kanaler som i printmedier, där det i sistnämnda ingår bl a tidningsannonsering och affischering i tunnelbana och på SJ:s-tåg.

Läs gärna mer om PTK Rådgivningstjänst här och har du ITP ska du självklart ta chansen att logga in.

DELA