Vindsjalar_1250x240_ORG

Nu är det dags för en ny krimalroman från en av Sveriges främsta deckarförfattare, Mons Kallentoft. Vindsjälar är den andra delen i succéserien om polisen Malin Fors och hennes kollegor, inspirerad av de fyra elementen. I Vindsjälar möts såväl riskkapitalister som vårdpersonal och anhöriga på listan över misstänkta. På uppdrag av Bokförlaget Forum har vi tagit fram en kampanj med banners för webbannonsering, film, butiksmaterial och annonser.

Är du nyfiken på Vindsjälar har du möjlighet att läsa ett utdrag ur boken här.

Malin Fors och hennes kollegor sätter upp såväl riskkapitalister som vårdpersonal och anhöriga på listan över misstänkta – See more at: http://www.forum.se/bocker/deckare-thrillers-och-spanning/v/vindsjalar/#sthash.n056gWbd.dpuf
Luften vibrerar av hetta. En ovanlig sensommarstorm närmar sig Linköping och på ett vanskött äldreboende hittas den 79-årige Konrad Karlsson död, hängd i sladden till sin larmknapp. – See more at: http://www.forum.se/bocker/deckare-thrillers-och-spanning/v/vindsjalar#sthash.9j9E4Fs0.dpuf
DELA