camilla_10år

I 10 år har Camilla Läckberg skrivit böcker om Patrik och Erica i Fjällbacka. De är inte bara svenska folkets, utan snart hela jordens favoritpar. Det började med ”Isprinsessan” och den senaste i raden av framgångar är ”Änglamakerskan”. De hittills åtta utgivna böckerna är alla del i den enorma succe som har gjort Camilla till Sveriges bäst säljande författare. 4 miljoner sålda böcker i Sverige och 12 miljoner böcker i världen totalt! Ester och Bokförlaget Forum har haft både glädjen att samarbeta med Camilla och varit med på denna fantastiska resa. Jubileumsåret firas bland annat med att Forum ger ut jubileumsboken ”Mord och mandeldoft” i höst. Men redan nu gratulerar vi tillsammans med Forum Camilla med jubileumsannonser och en film som presenterar de 10 första åren i Camillas författarskap.

DELA