klamydiamandagen_sajt_600

På måndag den 10 september är det Klamydiamåndagen. Det är lätt att glömma bort saker, inte bara kondomen – utan även ett klamydiatest. Därför har vi i samarbete med Nationella Hivrådet och 20 landsting  gjort det enklare att komma ihåg genom att ta fram en kampanj med påminnelsesånger som man kan skicka med SMS eller mail till sig själv eller någon annan som man tycker borde ta chansen att testa sig. Navet i kampanjen är klamydiamåndagen.se där man kan beställa en påminnelse med en skönsjungande trubadur som sjunger specialskrivna sånger. Dessutom finns en möjlighet att önska sig och att få en helt personlig sång komponerad och framförd live den 3:e, 5:e och 7:e september, då vår trubadur sjunger live på sajten. Kampanjen innehåller också affischer på bussar, tåg och i tunnelbana, samt på skolor, fritidsgårdar och deltagande mottagningar, samt annonsering i dagspress och på nätet.

Besök kampanjsajten här
Lyssna på påminnelsesångerna här

DELA