Varje år får vi och ger vi varandra julklappar som vi kanske inte vill ha eller behöver. Det kan vara en halsduk, en samlingsskiva, ytterligare en kokbok eller den inte helt ovanliga chokladasken. Nu finns det äntligen möjlighet att slippa alla de här lite mindre nödvändiga julklapparna och önska sig en julklapp som verkligen betyder något istället – en get. Nu startar Actionaid:s julkampanj för att samla in pengar genom att sälja getter för att kunna hjälpa människor att ta sig ur fattigdom. I kampanjen erbjuds alla som vill att offra en onödig julklapp och istället önska sig en get. På sajten kan man välja bland onödiga klappar man vill offra alternativt skriva in en egen julklapp. När man väl har valt den julklapp man avstår så delar man sin önskan med nära och kära via Facebook, Twitter, sms eller mail. Bidra genom att offra en av dina lite mindre nödvändiga julklappar du också!

DELA