hand-med-telefonkondomer

Nu startar Lafa årets kondomkampanj där vi tar  reda på hur stockholmarna ligger i sommar. Med hjälp av smartphone-appen Liggprofilen får man en personlig liggkurva beräknad efter rytm, ljudnivå och tidslängd. Man lägger sin telefon i sängen eller på annat lämpligt ställe när det är dags och låter sedan Liggprofilen göra resten. Ligget blir därefter en del av statistiken på kondom08.nu. Anonymt, såklart. Vill man göra sin liggkurva mer personlig och sökbar svarar man på några enkla frågor om sig själv, som till exempel vilken hårfärg man har, vilket husdjur man föredrar eller vilket fotbollslag man håller på.

Kampanjen riktar sig till unga vuxna i Stockholm, 20-30 år. Syftet med kampanjen är att belysa att kondomen är en viktig del av sommarens liggstatistik och ska även göra det lite roligare att ligga med kondom.

Kampanjen startar idag den 29 juni och pågår fram till den 27:e augusti. Förutom kampanjsajten kondom08.nu och smartphone-appen Liggprofilen innehåller kampanjen också annonsering, banners, kondomtavlor som hängs upp på krogar och caféer samt utdelning av 50.000 kondomer. Kondomerna som delas ut är kodade med en QR-kod som leder direkt till appen för att göra det lättare att ligga direkt med Liggprofilen.

Bidra med din liggkurva du också, tanka hem vår app på kondom08.nu eller sök efter Liggprofilen i app store eller på Android Market.

DELA