kondompack

etikett

WEB

Nu startar vi sommarens nya kampanj med Lafa där 08-kondomen återigen står i centrum. För att slå ett slag för skön och säker sex går kondom08 under sommaren 2010 ut och frågar; ”Vad vill du ligga till i sommar? Bidra med din bästa ligglåt på kondom08.nu.”

Vad är egentligen en riktigt bra ligglåt? En klassiskt porrig Marvin Gaye-singel? Shakiras nya hit? Eller kanske Beethovens femte? På kampanjsajten kondom08.nu har vi en öppen spellista där alla får lägga in sina förslag på sin bästa ligglåt. På sajten som är navet, kan besökarna skriva om sina låtval och rösta på favoriter. Självklart kan man lyssna på både sin egen och andras ligglåtar då ligglistan är direktkopplad till Spotify. Under hela sommaren delar vi ut kondomer på konserter, musikfestivaler och olika event på stan. Varje kondom ligger i ett specialanpassat lackat skivkonvolut. Alphaville, The Soundtrack of Our Lives, Lasse Stefanz, The Sounds, Mustasch, Sibel och Slash är några av de många artister som pryder kondomomslagen. Kondomerna kommer även synas och distribueras genom särskilda kondomaffischer på krogar och caféer.

Varje vecka hela sommaren kommer en ny bloggare att presenteras.

Målgruppen är ungdomar och unga vuxna, 15-30 år i Stockholm. Kampanjen består av av kampanjsajten kondom08.nu, events på stan, dr, bannerannonsering, affischering och radiospots på Spotify.

Rösta på bästa ligglåt och hämta kondomerna här.

DELA