hela paraden

affisch

I lördags firades invigningen av 950 958 nya klamydiakliniker med pompa och ståt. Kampanjstarten med paraden på Södermalm i lördags blev en riktig succé.

För att få fler att testa sig för klamydia har Vårdguiden startat en e-tjänst där man på ett enkelt och säkert sätt kan beställa hem ett gratis klamydiatest att använda i sitt eget hushåll. Efterlängtat av många unga som inte tycker att det är så roligt att besöka närmaste mottagning för att göra ett test. I praktiken innebär att det nu äntligen kan öppnas 950 958 nya klamydiakliniker i Stockholm. Siffran syftar på antal hushåll i Stockholms län som tack vare Vårdguidens nya e-tjänst kan starta en egen klamydiaklinik.

Kampanjen består av bannerannonsering, affischering, dr och event och är vårt första samarbete med Vårdguiden.

Stort tack till alla som ställde upp i lördags!

Beställ ett gratis klamydiatest här.

DELA