För att berätta hur Unionen kan hjälpa dem som inte trivs på sina jobb, drar nu kampanjen ”Hur vill du jobba imorgon?” igång, med fackförbundets karriärtjänster i fokus. En del i kampanjen är tävlingen Sveriges tråkigaste jobb. Där får alla som anser sig ha ett riktigt urtrist jobb chansen att tävla om en total karriärmakeover. På sajten hurvilldujobbaimorgon.se kan besökarna skriva in svaren på några intervjufrågor, välja mellan förvrängda röster och anonyma porträtt- och bakgrundsbilder. En write to speak-funktion genererar texten till tal och resultatet är en egen film. En anonym vittnesskildring som redogör för varför just din jobbsituation är den mest bedrövliga…

Kampanjen består dessutom av rikstäckande utomhus, print- och bannerannonsering och pågår under perioden 3-28 maj. Kika gärna på sajten (och tävla om du har tråkigt…) här.

Tack till Perfect Fools för ett fantastiskt jobb!

DELA