BOKFÖRLAGET FORUM / CAMILLA LÄCKBERG

tallrik_ny

Tyskungen_Vykort_03

Tyskungen_Vykort_01Tyskungen_Vykort_02Tyskungen_Vykort_04

vykort-gerilla
Som ett första steg i samband med lanseringen av Camilla Läckbergs deckare ”Tyskungen” skickades en kampanjlåda ut till utvalda personer inom bokbranschen och media. I lådan låg en klassisk samlartallrik, fast med ett lite mer morbidare motiv än vanligt, tillsammans med ett ex av nya boken. På baksidan av tallriken stod ett citat från Camilla Läckberg: ”Med 1000 invånare och med i snitt två mord i varje bok, så kan jag skriva åtminstone 500 böcker innan det är slut på Fjällbackabor.” Aktiviteten skrämde slag på journalistkåren och blev omskriven i alla de stora tidningarna lagom till boksläppet.
I steg 2 av kampanjen tog vi fram en serie klassiska turistvykort som skickades ut till potentiella läsare, samt distribuerades genom butiker och särskilda vykortsställ. Korten hade vid en första anblick de vanliga idylliska motiven, men visade sig vid en närmare titt vara fyllda med små mordiska detaljer. Ännu en morbid hälsning från Camilla Läckberg.

DELA