Kondom08_affisch1

För att hylla alla tillfällen då någon rullar på en kondom, delar Lafa ut 100 000 gratis kondomer i Stockholm under sommaren. Varje kådis har vi försett med ett unikt nummer (från 1 till 100 000) och på kondom08.nu kan de som vill dela med sig av sin kondoms historia i text, bild eller både och. På bloggen, som är själva navet i kampanjen, kan besökarna själva rösta fram de sexigaste, charmigaste och knäppaste historierna.

Utdelningen av kondomerna sker dels av Lafa:s egna kondomutdelare, dels via kondomtavlor som hängs upp på caféer, krogar och mottagningar runt om i Stockholm.

Kampanjen består förutom de 100 000 unika kondomerna av annonser, banners, kampanjsajt, affischering samt gerilla. Liggandet pågår mellan den 12 juni och den 30 augusti 2009. Kolla in kampanjen här!
Med önskan om en skön sommar,
 Ester

DELA