Ett

Alex Schulman debutroman är ett kärleksfullt porträtt av Alex far, tv-producenten Allan Schulman. Som ett led i lanseringen skickade vi DR till journalister, bloggare och personer som Alex har legat i fejd med, t.ex. Marcus Birro och Janne Josefsson.

Genom utskurna hål i ett rött kuvert fick mottagarna ta del av ett till synes bitskt budskap, som kändes typiskt Alex Schulman. När man sedan öppnade kuvertet fann man en utriven sida från nya boken och när man läste mellan raderna framträdde en ny bild av författaren.

På en etikett fäst på boksidans baksida uppmanades mottagaren att ”upptäcka en annan sida av Alex Schulman”. Med andra ord, att ge boken en chans. ”Skynda att älska” släpps på Bokförlaget Forum i mitten av april.

Vill du kika närmare på utskicket? Kolla in vår casefilm

Beställ ett ex av Alex hyllade debut här


DELA