BOKFÖRLAGET FORUM / I DEN INNERSTA KRETSEN

Vivecasten_02

Vivecasten_04Vivecasten_05Vivecasten_03

bonnier_va_agenda2_20090402_1

I deckarförfattarinnan Viveca Stens andra bok ”I den innersta kretsen” utspelar sig handlingen i överklassens salonger, där hemligheter och lögner lurar under den putsade ytan. För att väcka intresse inför lanseringen skapade vi ett DR i form av ett vackert gammalt uppslagsverk som skickades till utvalda personer inom media och bokbranschen.

När boken öppnades visade den sig innehålla en utskuren förvaringsplats, i vilken det låg två gevärskulor (utan krut) och ett handskrivet personligt meddelande till mottagaren. På lappen stod några rader om att vi alla har någonting att dölja, men att få behärskar konsten att göra det med elegans. Dagen därpå kom bok nr två, själva deckaren, med en ny lapp nu placerad som bokmärke med en hälsning om en trevlig läsning.

Kampanjen innehöll även en serie annonser med olika vett-och-etikett-tips. Till exempel på hur man bör klä sig, om man har för avsikt att eliminera någon på en tjusig bankett.

DELA