Vivecasten_04

I dagarna släpper deckarförfattarinnan Viveca Sten släpper sin andra bok, ”I den innersta kretsen”. Handlingen utspelar sig i överklassens salonger där hemligheter och lögner lurar under den putsade ytan.

För att väcka intresse inför lanseringen skapade vi ett hemlighetsfullt DR i form av ett vackert gammalt uppslagsverk som skickades till utvalda personer inom press, media och bokbranschen.

När boken öppnades visade den sig innehålla en utskuren förvaringsplats, i vilken vi placerade två gevärskulor (utan krut) och ett handskrivet personligt meddelande till mottagaren. På lappen stod några rader om att vi alla har någonting att dölja, men att få behärskar konsten att göra det med elegans, och att mottagaren under morgondagen skulle få läsa mer om vad människor är beredda att göra för att behålla en klanderfri fasad.

Dagen därpå kom bok nr två, själva deckaren, med en ny lapp nu placerad som bokmärke med en hälsning om en trevlig läsning.

Läs mer om boken här.

DELA