Hungerspelen_Bokmalen

I ungdomsboken Hungerspelen (Bonnier Carlsen) får vi följa hjältinnan Katniss kämpa för sitt liv i ett mardrömslikt gladiatorspel. För att överleva måste hon kamouflera sig i sin omgivning. Hålla sig gömd så länge hon kan.

Vi skapade gömdig.nu och bjöd in målgruppen att själva leva bokens handling.

För att skapa nyfikenhet kring gömdig.nu spred vi virala filmer och gjorde events med folk som gömde sig på stan. Vi satte även upp 100 affischer där varje motiv var unikt anpassat för att försvinna in i stadens egen bakgrund.

Väl på sajten, vilken var hjärtat i kampanjen, kunde folk ta del av inspiration, tips och ladda upp egna ”jag-har-gömt-mig-bidrag”. Man kunde även rösta på favoritgömställen och läsa ett kapitel ur boken. Målgruppen för kampanjen var ungdomar 15-25.

Kolla in sajten (eller göm dig du också) på www.gömdig.nu

DELA