BOKFÖRLAGET FORUM / NÄR DU GÖR SOM JAG VILL

Fexeus_04

Fexeus_uppslag_01_nyFexeus_uppslag_02_ny

Fexeus_silver_test

Henrik Fexeus bok ”När du gör som jag vill” handlar om reklam och påverkan. För att skapa ett surr kring lanseringen skickade vi ut boken till 35 av landets mest åsiktsstarka och inflytelserika personer, varje mottagare fick ett eget ex inklusive ett personligt tips från författaren. I en annan del i kampanjen (nämligen utomhusreklam) riktade vi oss direkt till konsumenten och erbjöd folk ett sällsynt tillfälle att faktiskt se genom reklamen.
I veckans Affärer och Privata Affärer syntes även annonser som handlade om, ja, att de var annonser helt enkelt. Den ovanligt reklamiga reklamkampanjen blev en hit och skapade massor med bra PR. Vilket i sin tur gjorde att boken hamnade högt på listorna.

DELA