Fackförbundet Unionen erbjuder sina medlemmar certifierade karriärcoacher för personliga samtal. Under fyra dagar ska coacherna fånga upp folk på bussarna. Målet är att visa upp coacherna och förbundet på ett lite oväntat vis. Under kampanjperioden reser Unionens coacher runt på kommunala bussar i Malmö och svara på frågor om karriär och arbetsliv. Kampanjen backas även upp av affischer på busshållplatser, annonser i Metro, information på Unionens hemsida och av en kampanjfolder som berättar om förbundets tjänst.

I en tid då många stressar runt och inte tar itu med till exempel ett jobb de inte trivs med, behövs ibland någon som vägleder. Att denne någon oväntat dyker upp mitt i människors vardag, på väg till eller från jobbet, högskolan eller kanske arbetsförmedlingen, är viktigt. Den som kliver på bussen kan sätta sig bredvid coachen och ta itu med funderingarna på en gång.

Kolla in kampanjen här

DELA