Vilken underbar kväll i Stadshuset! Att vinna ett pris i långsiktig varumärkesvård är oerhört hedrande och vi är mycket stolta och glada över att alla våra kampanjer för för Lafa har varit framgångsrika och bidragit till mycket effektfulla resultat.
Juryns motivering
”Reklam handlar ofta om att presentera fördelarna med produkten, och det är precis vad den här kampanjen gör. Men det är en fördel vi inte riktigt har sett förut, och en fördel presenterad på ett sätt som får produkten att framstå som inte bara klok, bra och nyttig, utan helt livsavgörande. I alla fall för oss som inte vill utsätta oss för pinsamma telefonsamtal. Och vi är många. När man med kampanjen dessutom gång på gång, högt överträffar normen för kännedoms- och attitydmätningar för bioreklam, visar på beteendeförändringar via stark trafikökning till sajten samt ökat användande bland ungdomar är saken klar.”

DELA