Nu startar vår senaste kampanj för Bokförlaget Forum och Henrik Fexues nya bok Konsten att läsa tankar – hur du förstår och påverkar andra utan att de märker något.
Henrik Fexues är just nu tv-aktuell i SVTs Hjärnstorm – ett TV-program som ska utforska påverkan, kommunikation och om vi verkligen gör så fria val som vi tror. Genom att använda färdigheter inom ickeverbal kommunikation, kroppsspråk, psykologisk manipulation och påverkan har Henrik givit en ny innebörd åt ordet tankeläsning.
Boken Konsten att läsa tankar avslöjar till exempel hur man ser när någon ljuger, hur man flörtar på rätt sätt, får andra att köpa våra idéer och vänder motstånd och förakt till medhåll och respekt.
Ett innehåll som i fel händer kan få obehagliga konsekvenser. Därför har vi valt att gå ut med maningar till försiktighet. Därför har vi tagit fram ett vändbart omslag som en del i kampanjen. På grund av det känsliga innehållet kan omslaget vara bra att ha när man inte vill avslöja vad man läser. Annonserna är utformade som sekretessavtal och på stan har vi skapat frizoner med hjälp av skyltar med tankeläsning förbjuden.

DELA