I samband med att Camilla Läckbergs femte bok Tyskungen lanseras startar också en ny kampanj för att marknadsföra boken. I Tyskungen tar Camilla oss tillbaka till idylliska Fjällbacka. Precis som i de tidigare böckerna möter vi polisen Patrik Hedström och hans hustru Erica. Men den här gången flyttas vi också till 1940-talets Sverige.
I kampanjen som består av ett flertal aktiviteter marknadsför vi hennes nya bok som en blandning mellan idyll och det morbida. Den första aktiviteten består av en kampanjlåda som skickas ut till speciellt utvalda personer inom bl a bokbranschen och media. I lådan ligger en klassisk samlartallrik fast med blodigare motiv än vanligt tillsammans med ett exemplar av boken.
I kampanjen ingår också en ny webbsajt, butikskampanjer, annonsering, affischering, samt en DM-/gerillakampanj med klassiska turistvykort men med oväntade motiv.

DELA