Vi har samarbetat med Globen Shopping sedan årsskiftet. Här är vår första ”pre-kampanj”, en teaser på en kampanj som börjar rulla senare i vår. I samband med att Melodifestivalen avgörs i Globen fylls även köpcentrumet Globen Shopping av olika evenemang relaterade till schlager.
För de allra flesta är det en helg fylld av musik, trevliga aktiviteter och överraskningar. Men för köpcentrumets viktigaste kunder, dvs boende i närområdet och de som arbetar i Globen-området, kan allt ståhej upplevas som påfrestande. Så istället för att dela ut flygblad där Globen Shopping lockar med adrenalinstinna aktiviteter agerar de som en god granne bör.
Varningslappar sätts upp i alla portuppgångar i närområdet, där köpcentrumet ber grannarna om överseende. I Globen Shoppings 60 butiker finns dessutom kampanjställ med öronproppar så att de besökare som vill kan fortsätta shoppa i lugn och ro, trots livemusik och uppträdanden i köpcentrumet.

DELA